Info

Medlemshytter

Avdelingen i Oslo/Akershus har etter salget av Børrebråten gått til innkjøp av 1 leilighet og 3 hytter som EL og IT medlemmene i OneCo Networks kan benytte seg av.

Dersom ferieplanene ikke er satt for i år, så er det muligheter for de som ønsker å benytte seg av noen av disse. Det er fortsatt ledighet i sommer. Avdelingen har en egen nettside for hyttene, men Klubbavisa vil ha en enklere oversikt over alle hytter og leiligheter, dersom det blir meldt inn til Klubben.

https://www.elogitmedlemshytte.net/

Feriebolig har en sentral og attraktiv plassering på Turistsenteret i hjertet av Trysilfjellet sør. Her befinner du deg i umiddelbar nærhet til Radisson Blu Hotel med basseng, spa og restauranter. Kort veg til velkomstsenteret, matbutikk og Peppes Pizza. Innenfor en radius på 300-400 m har du blant annet Trysil Bike Arena, Trysil- Knut Arena, helårs klatrepark, Trysil golfbane og minigolf. Skisesongen varer fra november til mai. Anlegget kan by på utfordringer for hele familien, med frikjøringsområder og løypetrasser for både nybegynnere og erfarne skikjørere

Mer info om leiligheten her

Veggli Fjellgrend ligger i et attraktivt hytteområde ca 900 moh. Hytta ligger flott til øverst i solhellinga med fin utsikt og snaufjellet i umiddelbar nærhet. Meget gode turmuligheter sommer som vinter med ca 90 km preparerte skiløyper, lysløype og skistadion i umiddelbar nærhet. Kort avstand til Veggli skisenter og Veggli fjellstue. 

Mer info om hytta her

Bjørkøya er ei øy i Breviksfjorden i Porsgrunn kommune i Telemark. Bjørkøya ligger flott til i skjærgåden utenfor Brevik. Her ligger alt til rette for herlige sommerdager med fine turområder, båtliv og bading. Er også en moderne kafébygg.

Mer info om hytta her

%d bloggere liker dette: