AksjonerInfoMellomoppgjørStreiktariff

Streik i Frontfaget

Ved arbeidstidens start 17. april gikk ca 23.000 av LO sine medlemmer ut i streik

I år er det mellomoppgjør, det betyr at det kun er penger det skal forhandles om. Frontfaget har forhandler i år gjennom ett samordnet oppgjør, som betyr at det er LO som forhandler med NHO. Forklart veldig kort så betyr det at så lenge LO forhandler, så er alle medlemmene tilknyttet bedrifter som er organisert i NHO berørt.

OneCo Networks er ikke berørt av streiken. Bedriften vår er organisert i arbeidsgiverforeningen Spekter og forhandlingene vil starte opp når LO og NHO har kommet til enighet. A-dels forhandlingene skulle ha oppstart denne uka.

Derimot, så er ikke konsernet helt uberørt. I første uttak var ikke konsernet berørt, men i andre uttak som tas ut fra arbeidstidens start fredag 21. april tas følgende bedrifter ut:

  • OneCo Elektro AS avd. Trondheim
  • OneCo Elektro AS avd. Laksevåg
  • OneCo Elektro AS avd. Sandnes
  • OneCo Elektro AS avd. Region Sør
  • OneCo Elektro AS avd. Ole Deviks vei 6b Oslo
  • OneCo Elektro AS avd. Larvik

Kravet fra LO er at alle medlemmene skal ha økt kjøpekraft. Ifølge mediene så er den siste skissa slik at det er altfor mange av LO sine medlemmer som vil få redusert kjøpekraft. Klubben støtter dermed streiken og forventer at resultatet av streiken blir økt kjøpekraft til alle!

Sammen er vi sterke!

%d bloggere liker dette: