Uncategorized

Brev til alle medlemmer i klubben fra Sissel

019Til alle medlemmer i EL & IT Forbundet Klubb Relacom

28.februar er min siste arbeidsdag i Relacom.Jeg ønsker med dette å hilse til så mange som mulig og takke for de årene jeg har fått være tillitsvalgt.

Det har vært noen tøffe tak og vanskelige perioder, men også mye moro og gode stunder.  Det har i sum bare vært positive erfaringer,og uansett har det alltid vært en ære og få gjøre sitt beste på vegne av alle medlemmer.

Jeg har vært på mange reiser rundt i landet, på medlemsmøter og årsmøter. Det har bestandig vært veldig lærerikt og hyggelig å komme på slike ”besøk”, og jeg har satt stor pris på den dialogen vi har hatt ved slike anledninger.

Nå ønsker jeg dere alle lykke til i det videre arbeidet med utvikling av lønns- og arbeidsvilkår og kamp mot sosial dumping i bransjen.

Jeg håper også at det i tiden framover skal bli mulig å videreutvikle og forbedre et bransjesamarbeid med sikte på å styrke bransjens anseelse og gjøre det enda bedre å jobbe her!

Jeg oppfordrer alle medlemmer til å støtte opp om de tillitsvalgte, og husk, det er alltid bruk for nye  tillitsvalgte også!

Takk for meg.

Solidarisk hilsen

Sissel

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: