kurs og konferanser

Landsmøtet er over.

EL&IT Forbundets landsmøte er over for denne gang.

I går var utenriksminister Jonas Gahr Støre tilstede for å snakke om blant annet Palestina og Afghanistan. Gårdsdagen ble ellers brukt til å stemme over endringer av vedtekter, nytt handlingsprogram og diverse forslag.
Nytt i neste periode er at landsomfattende klubber har forslagsrett til landsmøtet i forbundet. For full oppdatering av landsmøtets vedtak og begivenheter henviser vi til forbundets hjemmeside.

Klubbavisa skrev før landsmøtet at det ville bli 11 delegater og representanter fra Relacomklubben, som representerte forskjellige distrikter i landet. Det viste seg at vi var 13. På bildet ser vi (fra venstre): Anne Kari Menzoni, Øivind Juul Schjetne, Sissel Hallem, Kjell Gunnar Johnsrud. Anita Bødtger, Leif Gregersen, Knut Hamletsen, Robert Grønhaug, Jan Anderson, Roar Longva, Randi Solberg, Jan Egil Skagen og Leif Stene.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: