kurs og konferanser

Egoistisk å kreve fast fulltidsjobb.

Christian Tybring-Gjedde refser fagbevegelsen fra talestsolen

Det var høy temperatur på Oslo-konferansen i kveldsdebatten mellom Fremskrittspartiets Christian Tybring-Gjedde og historikeren Harald Berntsen. Tybring-Gjedde mente at folk i Norge må lære seg til å flytte for å få jobb istedenfor å kreve uføretrygd. Han mente også at det er egoistisk å kreve fast fulltidsjobb. Harald Berntsen hamret løs på Frps politikk og fastholdt at arbeidsgiverne har monopol på produksjonsmidlene og at arbeidsfolks svar på dette må være å organisering og bruk av streikevåprnet. Han var særdeles alvorlig i sin kritikk av Frp.

Også salen deltok ivrig i debatten som ble elegant ledet av Magnus Marsdal. En minnerik kveld for oss som deltok.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: