sosial dumping

Annonse om tjenestedirektivet

 EL & IT Distriktene Nordland, Oslo/Akershus, Trønderlag og Rogaland samt Klubb UMOE IKT, IKT Fagforeningene i EL & IT Forbundet, Klubb Relacom og Heismontørene Fagforening skal sammen sette inn en annonse i Dagsavisen.  

Her er innholdet i annonsen:

RESERVASJONSRETT MOT EUs TJENESTEDIREKTIV MÅ BRUKES

 LO kreve at regjerningen bruker reservasjonsretten mot EUs Tjenestedirektiv. Reservasjon mot tjenestedirektivet er et massivt krav fra flere forbund. Vi krever at LO gir regjeringen klar melding om å bruke reservasjonsretten mot EUs Tjenestedirektiv. Samtidig må LO kreve at Tjenestedirektivet skal behandles i denne regjeringsperioden. Denne saken SKAL IKKE utsettes til etter stortingsvalget. Samtidig vil vi oppfordre tillitsvalgte og medlemmer i hele fagbevegelsen til aktiv innsats i sine egne forbund for at reservasjonsretten blir brukt. Det er klart flertall for kravet blant forbund, som representerer et flertall av LOs medlemmer, og det er LO sekretariatets jobb å få regjeringen til å følge dette kravet. Noe annet er helt uakseptabelt.

%d bloggere liker dette: