Infotariff

Brudd i bistandsforhandlingene

Tariffoppgjøret 2020

Det ble i går den 30. september brudd i bistandsforhandlingene. Partene kom ikke til enighet.

Videre prosess vil være «Fase 3-forhandlinger». Det antydes at disse kan skje mot slutten av oktober/tidlig november.

Avstanden mellom partene er fortsatt stor.

6 thoughts on “Brudd i bistandsforhandlingene

 • Kari Helsingeng

  Hva er kravet? og hva tilbyr arbeidsgiveren?

 • areheier

  Hei Kari
  Vi jobber ut i fra kravene som har kommet ifra klubbavdelingene. Kravene pleier vanligvis å bli behandlet på årsmøtene, men iom at situasjonen er som den er, så har kravene blitt behandlet i styret. Utover dette så har vi en praksis at vi ikke går ut med krav og tilbud før vi er ferdig forhandlet.

  beklager seint svar
  Are

 • Fase 3-forhandlinger kommer sent i November ?

 • Blir det oppgjør i 2020?

 • Are Bergli Heier

  Vi har fått dato den 20. November for fase 3 forhandlinger. Blir vi ikke enige da, så er det en sannsynlighet for at vi havner hos riksmekler så sant vi ikke blir enige om å fortsette forhandlingene i fase 3.

  Vi håper selvfølgelig og komme i mål før jul slik at årets oppgjør ikke går langt utover 2021.

 • Tormod Ødegård

  Forslag til forbedring er å legge ut oppdatert info her (om det som kan informeres om). Nok å skrive for eksempel at vi er i forhandlinger og ikke i mål enda. Dette må vel kunne løses i 2020? Arbeidsgiver har skrytt så mye av oss i år at fallhøyden er stor om enighet ikke oppnås

Legg inn en kommentar

%d