Info

Lønnsoppgjør Info 06.07.2016

Meklingen er innkalt til den 13. september med frist, som dere ser den 16. september. For EL & IT Forbundets medlemmer i Relacom betyr dette at vi er i konflikt en gang mellom 16. og 17. september med mindre vi finner en løsning under meklingen (eller før).

Samtidig viser jeg til at partene på bedriften har vært i dialog, også etter at det ble brudd i fase 3 av forhandlingene. Samtalene har dreid seg både om pensjon og tariffoppgjøret. Avstanden er ikke stor, men det er nok riktig å si, prinsipiell. Det ene avhenger av det andre. Men siden ferietiden ruller inn over Relacom AS, så er det vel ingen grunn til å tro at det vil skje store ting i den nærmeste 1,5 mnd. De tillitsvalgte vil nok allikevel beholde mobilene sine i beredskap, klar til å tre inn i forhandlingsmodus når situasjonen krever det. Det kan jo hende at det kommer et akseptabelt tilbud på bordet.

MVH:

Øivind Juul Schjetne

Hovedtillitsvalgt

EL & IT Forbundet, Klubb Relacom

 

Legg inn en kommentar

%d