Infopensjon-AFP

«Pensjonskurset», en ubetinget suksess

EL & IT-klubben og personalavdelingen i Relacom gjennomfører en informasjonsrunde rundt om i landet hvor det orienteres om bedriftens pensjons- og forsikringsordringer, samt LO Favørforsikringene som tilhører medlemskapet i EL & IT Forbundet. Etter at samlingene er gjennomført i Oslo, på Løten, i Drammen, Kristiansand, Stavanger og Bergen, kan man konkludere med at budskapet skaper interesse. Antall deltakere har vært stort de steder man har gjennomført runden. Innholdet engasjerer, og ikke minst, noen får også en aha-opplevelse. For er det slik at vi vet hvilken pensjonsordning vi har og hvilke ytelser denne gir, eller hvilke forsikringsordninger bedriften har? Og vet medlemmene i EL & IT hvilke forsikringer som ligger i medlemskapet?

Runden fortsetter over påske i Trondheim 29. mars for så å fortsette i Sarpsborg 6. april og Ålesund 7. april. Runden avsluttes i Tromsø 18. april og Harstad 19. april.

Partene vurderer om tiltaket bør utvides til også å omfatte noen andre områder. Responsen man opplever forteller i hvert fall noe om informasjonen som gis og hvordan denne mottas. Så for dere som enda ikke har meldt dere på, ikke vent. Det eneste dere risikerer, er å få mere kunnskap om pensjon og forsikring.

Mvh:

Øivind Juul Schjetne

Hovedtillitsvalgt

EL & IT Forbundet, Klubb Relacom.

P1000872
Informasjonsmøte i Bergen
P1000779
Viggo Larsen, Direktør Internservice

Legg inn en kommentar

%d