Uncategorized

AP frir til fagbevegelsen

Raymond Johansen diskuterer med en av konferansedeltakerne.
Partisekretær Raymond Johansen og statssekretær Jan Erik Støstad stilte i debatt om sosial dumping og EU på Oslokonferansen i går. De hadde begge et klart budskap til fagbevegelsen: Stem riktig (AP) ved valget neste år.

Nei til EUs Heming Olaussen poengterte, at mens AP nå advarer fagbevegelsen mot Høyre og Fremskrittspartiet, løp de selv til de samme partiene for å få støtte til implementering av tjenestedirektivet i Norge. Mot seg hadde de både sine egne samarbeidspartnere og fagbevegelsen.

EU-diskusjonen på kveldsmøtet i går var full av kunnskap og gode poenger. Det var ikke minst Nei til EUs leder Heming Olaussen som bidro til at dette ble et lærerikt og morsomt kveldsmøte.

Legg inn en kommentar

%d