Aksjoner

Steinar Gullvåg signaliserte endringer av innstillingen til prop 107 L

APs saksordfører for lovforslaget og medlem av Arbeids – og sosialkomiteen, Steinar Gullvåg var tilstede og tok i mot våre krav på fanemarkeringen i dag. Han sa at komiteen hadde blitt oppmerksom på de store følgene lovforslaget ville få. Etter å ha fått mange signaler om dette siden 10.mai røpet han at innstillingen fra Arbeids-og sosialkomiteen kom til å se annerledes ut når den blir ferdig en av de første dagene.

25 faner sto oppstilt utenfor Stortinget der flere hundre hadde møtt opp for å protestere mot prop 107 L som kan ta fra sliterne, som av forskjellige grunner ikke lenger er i offentlig sektor, mange års opptjent pensjon.
Det ble holdt appeller av leder for LO/Stat Tone Rønoldtangen,Klubbleder Sissel Hallem i vår egen klubb, og leder av LO i Oslo, Roy Pedersen.
Les mer om saken på Nettverks sider.

Underskriftskampanjen vil bli avsluttet på førstkommende mandag og deretter overlevert Arbeids – og sosialkomiteen.
Bli med i innspurten!

Se bilder fra aksjonen her

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: