pensjon-AFP

Angrep på pensjonsordningene i 1881

Hvis opplysningen kjøper selskapetCarrot Communication og betaler med aksjer, blir Telenor fjerde største eier, med 27 % av aksjene. Dermed skjer det som tillitsvalgte i Telenor lenge har fryktet. Lokalsamfunnenes hjørnesteinsbedrifter og arbeidsplasser står i fare.

Ledelsen i selskapet har flagga overfor de ansatte at “konkurransedyktige pensjonsordninger skal utredes”. Det er ikke vanskelig å skjønne at dtte betyr et angrep på de ansattes nåværende pensjonsordning.

Leder i El&IT Forbundet Hans Felix har sagt at det er flaut for Næringsminister Dag Terje Andersen dersom planen om oppkjøp av Carrot Communication går gjennom.

Styret i Klubb Relacom vedtok i går å støtte de ansatte på Opplysningen med en uttalelse.

Legg inn en kommentar

%d