kurs og konferanser

Nyttig skolering i telebransjen

  

Tillitsvalgte i Sønnico, Eltel Networks og Relacom
Tillitsvalgte i Sønnico, Eltel Networks og Relacom

Torsdag og fredag i forrige uke møttes tillitsvalgte i i de tre hovedentreprenørselskapene til Telenor, til forbundets skoleringskurs i forbindelse med søknadsprosessen til et bedrifts- og bransjeutviklingsprosjekt. Kurset, som var støttet av LOs fellestiltak og utarbeidet av EL&IT Forbundet, diskuterte utfordringer og målsettinger i et framtidig samarbeid mellom klubbene og arbeidsgiverne i bransjen. Innledere på møtet var Else-Britt Hauge LO, Anja K Gabrielsen LO, Reidunn Wahl og Sissel Hallem. Deltakerne ga forbundet, representert ved Reidunn Wahl honnør for et godt gjennomført kurs. Les forbundets omtale av saken.

Legg inn en kommentar

%d