kurs og konferanserUncategorized

Sissel Hallem er gjenvalgt som leder

deltakerne på årsmøtet
Årsmøtet ble avsluttet i dag og det nye styret ser ut som følger:
Leder:Sissel Hallem, Nestleder: Øivind Juul Schjetne, Kasserer:Jan Andersson, Sekretær: Anita Bødtger, Styremedlemmer: Knut Hamletsen, Randi Solberg, Leif Birger Mækinen og ungdomsrepresentant Svein Tore Skarpnes. Hovedverneombud Nils Ove Hauge tiltrer styret. ‘
Vararepresentanter er: Knut Øyvind Andersen, Michael Wie, Robert Grønhaug, Stein Kristian Berg(personlig vara for ungdomsrepresentant.

Årsmøtet hadde tre eksterne innledere. Roy Pedersen fra LO i Oslo snakket om faste ansettelser og andre utfordringer for oss sjøl, Boye Ullmann fra Rørleggernes fagforeningom konsekvenser av de nye direktivene fra EU og Stein Stugu fra DeFacto som snakket om pensjon.

Se bilder fra årsmøtet her.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: