pensjon-AFP

Pensjonsdebatt på nettet.

Forlaget Manifest har et supertilbud til alle som ikke har lest sommerens debatt om pensjon i avisa Klassekampen. De har lagt hele debatten ut på hjemmesida si. De skriver følgende:

“Denne vekas Orientering fangar opp ein interessant og viktig debatt som går i Klassekampen: striden om innstramming i Folketrygda. Ei rad tillitsvalde i fagrørsla og Manifest-forfattar Magnus E. Marsdal står mot tidlegare statsråd Hallvard Bakke (Ap), som forsvarer Jens Stoltenbergs pensjonsreform. Vi reknar denne saka som så viktig at vi har samla heile debatten (så langt) i vedlagte Orientering. Eit servicetiltak for alle som ikkje har fylgd Klassekampens debattsider sumaren igjennom!”

Anita Bødtger, sekretær i klubben  og Terje Skog fra Forbundsstyret i EL&IT Forbundet har vært med i debatten. Les den her.

%d bloggere liker dette: